Hybride warmtepomp: Intergas Xtend

Je huis duurzaam verwarmen met minder aardgas: dat kan met een hybride warmtepomp. Hij werkt samen met je cv-ketel en gebruikt stroom in plaats van gas. Hierdoor kun je tot 80 procent minder aardgas verbruiken voor het verwarmen van je huis. Nog 2 voordelen: je kunt subsidie krijgen voor de warmtepomp én je energierekening gaat omlaag!

Een hybride warmtepomp werkt op stroom en maakt vaak gebruik van energie uit de buitenlucht. Het is daarom een energiezuinig apparaat. Je koppelt hem aan je cv-ketel. De warmtepomp zorgt voor een groot deel van de warmte in huis. De cv-ketel springt bij als het buiten erg koud is of je huis snel moet worden opgewarmd. De cv-ketel zorgt ook voor het warme water in de badkamer en keuken.

Je kunt de warmtepomp aansluiten op de cv-ketel die je nu hebt, of tegelijk met een nieuwe ketel laten installeren. De hybride warmtepomp is geschikt voor woningen die nog niet overal goede isolatie hebben.

Als Installatiebedrijf Zaanstad zijn wij zeer te spreken over de nieuwste Intergas Xtend hybride warmtepomp. Deze add-on lucht/water warmtepomp heeft een vermogen van 5 kW en heeft een compacte binnenunit naast je bestaande CV ketel en een fluisterstille buitenunit. Ook niet onbelangrijk. De warmtepomp valt onder de ISDE subsidiemogelijkheden, subsidiecode Xtend: KA22154, Subsidiebedrag: € 2.400,-

Meer weten of deze oplossing ook voor jouw huis interessant is. Neem dan contact met ons op.