Duurzaamheid

Techniek voor onze toekomst

De toenemende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen stil hebben te staan bij het opwekken van energie. Dit alles om te kunnen blijven genieten van warmte en comfort in uw woning of bedrijfspand. Iedereen weet dat de traditionele energiebronnen niet onuitputtelijk zijn en dat de mogelijkheden om alternatieve energiebronnen te gaan gebruiken steeds meer voor de hand liggen. De transitie naar duurzaam energiegebruik hoeft tegenwoordig niet meer in uw financiële nadeel te zijn. U werkt mee aan de reductie van de traditionele energiebronnen en uw maandelijkse energiekosten gaan omlaag. Hoe mooi is dat?

Duurzame oplossingen

Het realiseren van bovenstaand is mogelijk door duurzame oplossingen toe te passen. Hierbij kunt u denken aan het installeren van zonnepanelen, een zonneboiler of een (hybride) warmtepomp. Het combineren van deze duurzame oplossingen leidt automatisch tot betere resultaten. Daarnaast is het mogelijk om uw huidige Cv-installatie te optimaliseren. De terugverdientijd op de investering van deze duurzame oplossing is afhankelijk van de omgang en het huidige verbruik. Wij laten u graag in een persoonlijk gesprek zien wat voor u de investering is en de hierbij behorende terugverdientijd op de duurzame oplossing die u wenst. Voor de meeste duurzame investeringen is de ISDE subsidieregeling van toepassing <zie>.

Bespaarinstallateurs

Bespaarinstallateurs bieden slimme en voordelige oplossingen op het gebied van duurzaamheid en uw energierekening. Bespaarinstallateurs adviseren in HRe ketels, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. Behalve dat u hiermee energie en dus geld kunt besparen, draagt u tevens een steentje bij aan een beter milieu!

Wij vertellen u graag hoe ook u bij kunt dragen aan een duurzame toekomst en financieel een verstandige keuze maakt.